Sunny Beach


31 Maj 2013

Tja!!
 
Fläckten i mitt klassrum har slutat funka. Eller den har inte funkat på ett bra tag. Vi har klassrummet mot solsidan på huset och det sirkulerar ingen luft i rummet, vilket bara resulterar att vi blir svin trötta och vill typ sova..
 
Vid halvfem så åkte jag och mamma till stranden! Skönare idag när vattnet värmts upp lite. Så det var typ 20.5 grader i vattnet! Vi kom hem typ för en halvtimma sen.Heddå!

Hägg i Hägg Hägg


30 Maj 2013

Halloj!
 
En supervarm dag idag. Igår var the typ 41 grader på kvällen i solen! Och idag var det minst 45 grader i solen. Så tur att jag bara hade shorts och blus på mig! Och det var svettit bara det!
 
Som sagt så hade vi cholkadätartävling idag! Vet inte om det var så Yummi... Man föreställer sig nog att det ska vara det, men nej.. Vi har en tradition att sista gympalektionen på terminen så har vi en chokladätartävling! Efter lunch så tränade till Skolavslutningen! Tror det kommer bli jättebra!
 
Och nu till dagens höjdpunkt! Jag och Emme åkte till stranden efter skolan! Det var typ 20+ i vattnet. I Maj månad! Det var jätte skönt och vi solde och badade i typ en och en halv timma. För sen var vi tvungna att cykla hem! Bye!
Bild från stranden idag!

Ryggsäck i syslöjd


29 Maj 2013

Hello!
 
Hade syslöjd och blev färdig med min ryggsäck jag hållit på med i typ 5 månader! Väldigt nöjd med den! Ska ladda upp en bild på den senare. Men vi hade lite konstigt shema. Först syslöjd (som vi brukar ha sist på dagen), k-tid/rast, svenska, lunch och sist konsert! Jag spelade fiol och det gick superbra! Efter konserten så slutade vi (typ 13.10, i vanliga fall 14.05) och Natta följde med mig hem. Vi hängde på studsmattan och ritade och pratade.
 
Orkade inte fara på orkestern idag. Är väldigt trött! Ska typ lägga mig vid åtta :) Ha det bra!

28 Maj 2013

Hej!
 
Idag på klassfödelsedagen så cyklade vi 8 kilometer till en by där en av våra klasskompisar bor. Vi var i byagården där, men mest ute. På gården där hade dom en liten lekpark där vi höll på mest dels av tiden vid byagården.Vi höll på med lite aktiviteter och åt lunch. Sen gick vi till våran klasskompis som bor i byn. Typ 500 meter. Väll hemma hos henne så bytte vi om till badkläder och fyllde på gevären :) Sen sprang alla omkring och sköt på varandra! Huset var vid en älv där vi delvis fyllde på gevären och badade! Svinkallt kan jag säga! Men två av mina kompisar simmade över till en pytte ö mellan 6-10 meter bort från fastlandet!
 
Efter vattenkriget så gick vi tillbaka till byagården och fikade och sen cyklade vi till skolan. Efter typ halva vägen tillbaka så blev jag väldigt varm och efter ytterligare fem minuter var jag allderes varm och röd i ansiktet. Började också må lite illa men cyklade på ändå.. När jag väl kom hem så mådde jag riktigt illa och gick ut på altanen i skuggan där det blåste. Sen insåg jag att jag bränt axlarna. vilket inte var så kul. Men vi ses!
 
 
 

Your home is Where my HEART is

Video
Lyrics

En kille som kommer från Finalnd! Har sjunger väldigt bra för att bara vara 12/13 år!

27 Maj 2013

Hello!!
 
Har varit i stugan hela heljen! Det var sjukt skönt med all värme! Sköt lite med luftgeväret också, det är så kul! På lördags eftermiddagen var vi på sjön och fiskade. Vi har köpt en ny båt nu så den går jätte bra! Fiskade lite och jag fick tre feta medans pappa fick tre små :)
 
På söndagen så åkte jag och mamma från stugan till mormor och morfar. Det var ju morsdag, själv gav jag min mamma ett fint kort jag gjort :p
 
Idag så har det inte hänt så mycket. Men på gympan så gick typ alla ut, utom jag och 6 andra. Som stannade inne och körde Wollyboll :) Hur det nu är stavas. Det vat grymt!
 
Imorgon så är det klassens fördelsedag. Den sista med våran underbara lärare! Vi har en gemensam födelsedag för alla iklassen varje år. Det firar med att fa ut på cykelutflykt! I år så har några elever (Inklusive jag) förberett lite aktiviteter! Ett av dom är vattenkrig!
 
Iite senare idag så ska jag cykla in till stan med mamma. Behöver en ny bikini och lite fika till imorgon! Det får bli ett stort inlägg! Bye!
 

Tulips

Våra tulpaner slog ut igår!

23 maj 2013

Hej!!
 
Flippa var hos mig idag. Det var sjukt kul! Nu ska jag ut på studsmattan och hoppa lite! Jag kommer nog ta bloggpaus från imorgon. Jag har lite dåligt blogg insperation just nu. Så vi ses! Heddå!

Summerdress!

Halloj!!
 
Har jag berättat om att jag köpt en jätte fin klänning och en skön sommarkofta? Det har jag gjort iaf! Gjorde det i helgen. Här kommer några bilder! Heddå!
Jättefin klänning från Lindex! Den är kortare fram och når nästan till fötterna bak!
Vit sommarkofta (Ville ha en för att ta på mig på sommarkvällar när det börjar bli kallt och myggen är som värst!) från Kappahal!

22 Maj 2013

Hallu!!
 
Har varit på stan idag! Emme följde med en stund. En ny galleria har öppnats idag! Spännande men jag blev besviken.. Det finns ingen affär som säljer kläder (utom sportkläder) och det verkar lite tråkigt med ett plan där man inte kan se alla affärer utam måste gå runt krökar. Men jag har kikat runt lite i den andra gallerian och på Coop.
 
Imorgon så ska vi se film på förmiddagen på skolan! Vi får ta med oss Chips och popcorn. Men inte läsk! Så när jag var på Coop passade jag på att köpa ett paket Pringles! Köpte också lite godis till på fredag plus lite tuggummi! Hejdå!!

Veckans Låt

Veckans Låt:

21 Maj 2013

Hello!!
 
På skolan så hände inte särkilt mycket. Förutom att vi som var "arbetslösa" (Alltså dom som var klara med allt) fick hålla på med pärlor på eftermiddagens pass! Våran lärare som ska ner till Ettan nästa år bedde oss att göra mönster och sånt i pärlor! :)
 
Min kompis Flippa (Hennes Smeknamn) skulle kanske komma till mig idag efter skolan. Men hon kunde inte så vi ska nog vara med varnadra på Torsdag!
 
Imorgon så börjar vi 08.30 istället för 08.20! Vi fick jobba över lite idag så det är därför! Men jag kan gärna jobba över lite då och då för att få extra lång sovmorgon! Har typ börjat sova till 07.25 :) Men nu tror jag att jag ska sova till typ 07.40 eller 45! Bye!
 
Var ut igår och fotade på allt det gröna som kommit upp ur jorden nu! Så fint! Mycket bättre än det gråa vi haft i typ en och en halv månad!

Sverige vs ??

Hej!
 
Haha.. Kom just på att jag hade skrivit att vi skulle möta Kanada i Hockey VM. Men det var fel.. Vi mötte ju Schweiz!
 
Men vi vann med 5-1! Woho! Guld buckalan till Sverige! Såg inte sista peridoen, vilket förmodligen var den mest spännande.. Men jag var tvungen att gå å lägga mig. Såg nyss Pitch Perfect. Jäklit bra film! Nu ska jag ut till studsmattan, ska läsa och hoppa en stund. Bye!!

20 Maj 2013

Tjo!
 
Har precis kommit hem från skolan. Ska se på film nu. Fast jag kan inte bestämma mig om jag ska se Pitch Perfect eller en Star Wars film.. Jajja, får klura på det en liten stund till.. Det har inte hänt så mycket idag på skolan och så.. Så vi ses!!
 
Dagens sötis


19 Maj 2013

Halloj!
 
Har idag inte mått så super, har typ ätit för lite och så. Men jag får försöka proppa i mig något! Men jag har chillat mest. Väldigt varmt idag också! Fast inte lika skönt om man har ont i magen..
 
Danmark vann ju hela skiten igår!! (Eurovision song cotest alltså) Det var en väldigt bra låt! Emmelie de Forest som sjäng låten var ju halv svensk också! Vilket gjorde det ännu roligare att ett Skandinaviskt land vann! Lite synd att våran Robin med You inte fick särkilt mycket uppmärksamhet. Vi kom ju på 14 plats.
 
Ikväll blir det mer spänande tävlingar! Mästarnas mästare final, och viktigast: Hocky final!! Woho! Tre kronor vann ju över finland igår! kommer inte ihåg vilket land dom möter :) Bye!
 
Dagens sötis


18 Maj 2013

Tjo!!
 
Så sjukt varmt just nu asså! Det är nästan inge sol men luften är jätte varm!
 
Ska efter lunchen åka in till stan en liten stund. Behöver en ny bikini! Men jag vill inte spendera dagen så stan så jag ska bara  dit, kolla efter bikini och sen åka hem igen! Mer än så vet jag inte. Men ha det bra!! Heddå!!
 
Dagens sötis

Lets dance?

Hej!
 
Ska nog se på Lets dance. Även om jag inte tycker att det är ett så bra program. Eller så ska jag spela lite spel med mamma! Vi får se. Men iaf så ska jag nog gå ut på studsmattan en liten stund inna åtta, kanske tar nå foton.. Vi käkade fläskfile til middag. Så gott!! Yummi! Heddå!
 
Dagens sötis

 

17 Maj 2013

Hello!!

Sorry för att jag inte skrivit något, men jag har haft väldigt sköna dagar. Har bestämt att jag bara får sitta vid datorn max 2 timmar innan 20.00 varje dag. Men det är skönt! Då hittar jag på annat. Plus att man blir piggare!

Men idag så har det varit stekhett!! Så jäkla skönt! Det var tur att jag hade med mig min pilotbyxor och ett tunt linne till skolan idag! Men när jag skulle hem så var jag såklart tvungen att ta på mig min jacka för att jag inte har någon korg eller pakethållare! Så när jag kom hem så bytte jag snabbt om till korta shorts, tog fram lite kladdkaka och min bok och sen satte jag mig på altanen och solade i typ en och en halv timma! Så sköönt! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra vi får se. Men imorgon så ska jag se Eurovision song contest final!! Hoppas något av dom Skandinaviska länderna vinner! Norge och Danmark är ju favorit tippade!! Heddå!!

Veckans Låt

 
Video! det är Norges bidrag i Eurovision song contest!
 
Uppträdandet!
 
Lyrics!

14 Maj 2013

Hej!
 
Har inte varit på datorn nå innan nu så det är därför jag inte bloggat nå tidigare! Jag har gjort allt möjligt, sett på tv, läst (läste föresten ut STRAVAGANZA: Stjärnornas stad. Nu böjar jag på DE UTVALDA: Monstrets dotter), spelat fiol och ätit :9 och cyklat tre kilometer på motionscykeln! Vi fick ett hemuppdrag att vi skulle träna kondition mellan måndag och torsdag (Idrott då). Nu ska jag bara ta det lungt tills jag ska gå och lägga mig! Bye
 

13 Maj 2013

Tjo!
 
Idag på gympan var det inte så jobbit, men rätt jobbit! Vi skulle cykla tre kilometer eller springa två. Plus att det hade regnat så det var blött överallt! Jag behöver köpa en ny sadel till min cykel för den jag har nu läker vattnet in i sadeln, och ut igen när man sätter sig på det!! Det är så jobbit att alltid behöva saldelskydd och om man cyklar lite längre (Som vi gjorde idag) så går det igenom sadelskyddet också. Vilket är extremt irriterande!
 
Nu ikväll ska jag nog mysa med mina föreldrar! Dom kom hem på morgonen idag. Min bror kommer imorgon också.. Men jajja! Ha de gött!
 
Dagens Sötis
Woff, woff!!

"Knut"..

Hej!
 
Har nyss varit ute och läst och hoppat lite på studsmattan, men jag kan tyvär inte hoppa så mycket. Har en "knut" i ryggen som gör svin ont när man hoppar! Önskar att min syrra var här, för hon kan trycka ut "knutarna", ingen annan jag känner kan det... Jajja. Vi får hoppas den går bort eller nått sånt!
 
Imorgon så ska jag och träna med Emme! Vi ska till "Pampas"  och köra hinderbanan där! Meeeen jag får ta det hyvsat lungt pga den där förbaskade knuten! Hejdå!
Pampas är en militär hinderbana men man får vara där och träna och hålla på ändå. Där finns det också ett trekilometers spår!

12 Maj 2013

Sol!!
 
Japp! Soligt väder idag asså! Man blir såå glad av fint väder! Har legat ute på studsmattan och chillat i typ 2 timmar =) Sen har jag suttit vid datorn tpy hela tiden! Jag har inte nå mycke mer att berätta just nu.. Så vi ses!!
 
Dagens sötis


11 Maj 2013

Tjo!!
 
Idag så har jag bara varit hemma. Ganska skönt! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på eller skriva om.. Men jag tror jag ska surfa runt lite och vara lite för mig själv! Min faster har cyklat iväg till stan så jag har huset för mig själv! Heddå!!
 
Dagens Sötis

Black and White, Straight and Obliue

Tjao!
 
Jag och min kompis åkte först och bowlade, sen drog vi in till stan där vi gick in på Frasses och åt lite hamburgare. Efter det gick in på H&M, där hittade jag ett par skitsnygga jeans-piratbyxor som satt som en smäck! Dom var på rea (säkert från förra sesongen , det fanns bara ett par) så dom kostade bara 50 kr!! När jag köpt dom så åkte vi till Fagge, var där och åkte linbana en stund :) Sen åkte jag hem! När jag kom hem så hade min faster köpt en jättefin vit och svart randig klänning till mig! Hon är jättesnäll mig faster alltså!! <3 Hejdå!
Satte så mig den och till det et turkost skärp!

10 Maj 2013

Hallå!!
 
Idag så är det regningt! Haha, ok, jag måste sluta med en väderprognos i varje inlägg! Om en stund så kommer en kompis hit! Vi ska bowla och vi får sjuss (hur stavas det igentligen??) av hennes mamma! Mer än så vet jag inte om dagen. Så vi ses!!
 
Dagens söits!

^_^

Hej!!
 
Vid 11.30 så ringde Sosso och fråga om jag ville va med henne, och det ville jag ju såklart! Så ca 12.00 så var jag hos henne, vi hoppade studsmatta och dunkade musik. Sen drog vi till ett ställe som i kallar Fagge, där träffande vi några andra. Men typ 14.00 så var jag tvungen att åka hem.
 
Nu så är min fatser här, och mamma och pappa åker till tågstationen vid 18. Bye!
Fyrverkerier ^_^

Veckans Låt

Veckans Låt:
Lyrics, Det har nyligen kommit ut med en video, men man måste ha en användare för att kunna se den :)

9 Maj 2013

Tjoo!!
 
Idag så är det mulet.. Tråkigt tråkigt. Mamma och pappa åker ju till stockholm idag också. Men som jag sa igår så kommer min faster hit vid två. Det är ju lite tråkigt att vara helt själv i 4 nätter och 3 dagar!!
 
Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Ska nog läsa en hel del, och kanske träna lite. Vi får se! Ses!!
 
Dagens sötis

Glömde tomten..

Tjo!
 
Jag ska ju igår att jag köpe ett nytt linne! Har alltså bara dom där pilot byxorna kvar på min "måste ha" lista! Förmodligen kommer jag köpa mer sommarkläder till sommaren!! Ses!
Ledsen för den dåliga bildkvaliten! Och om ni ser på första bilden så ser ni en bild på en tomte. Ja, jag har glömt att ta bort den ;P

8 Maj 2013

Hej!!
 
Idag så har jag dammsugit och skurat hallen å köket åt mamma! Det är kul att göra någon glatt överraskad!
 
Det blir en myskväll ikväll!! Min bror åkte till Rom med sin klass i Tisdags och imorgon åker mamma och pappa ner till Stockholm för att se på Bruce Springsteen!  Min faster kommer och håller ett öga på mig under helgen. Dom kommer tillbaka på måndag! Bye!
 
 Dagens Sötis!
Dom e verkligen såå söta!

7 Maj 2013

Tjo!!
 
Idag så har jag varit och sett på teater med klassen! Det var väldigt spännande och kul!  Själva teatern var väldigt bra! Den hette Flyräddarna och det handlar två barn som flyger mellan sin mamma och pappa! Det händer då på planet massa konstiga saker :)
 
När jag kom hem så var jag hemma ett litet tag men bestämmde mig för att gå och kika på lite sommar kläder! Det brukar komma in nya sommarkläder ganska snabbt så här års! Jag letade och letade och hittade till slut ett skitsnyggt vitt linne!
 
Nu ska jag gå ut och hoppa lite! Det blåser väldigt mycket så jag får hoppa mig varm! Hejdå!
 
 

6 Maj 2013

Halloj!
 
Sorry för att jag inte skrivit tidigare! Men jag har haft en superkul dag! Började då på skolan, men vi slutade typ 12.30 istället för 14.30. Då cyklade jag hem och hämtade lite mat, nått och läsa och hemmuppdraget vi fått för att vi slutade tidiagare. Med allt det där så gick jag ut på studsmattan och låg där och chillade i solen till typ 15.00.
 
Då gick jag in och plötsligt ringde telefonen och en gammal kompis frågade om hon kunde komma hit! Och det gick bra så honkom hit och var här till typ 18.00 :) Det var typ allt. Bye!!
Från 30 April på fyverkeriena vid majbrasan!! Kancke inte så bra bild på själva fyrverkeriet dock :)

JB klubb

Hej!
 
Ska nu om en stund lämna över min Justin Bieber klubb på djur.nu till en annan tjej. Efter det ska jag till Manga. Har bestämmt med mamma att det blir en sen middag så jag hinner vara ett tag med Manga men även hinna äta en supergod middag! Heddå!!

Dagens Sötis


5 Maj 2013

Tja!
 
Idag när jag vaknade så var det sol, sol, sol och lite mera varm sol! Sen gick jag in och gjorde frukost och gick sedan ut igen. Där var det sol, sol, skit stort moln.. Då blev det kallt och jag gick in igen!
 
Igår så satte jag upp studs mattan! Fick hjälp av pappa så då gick det på typ 20 min! Sen var det bara upp och studsa! Bjöd även hit Sosso så hon var här mellan 20.00 till 22.00 typ. Vi studsade och hade det awesome! Nu ska jag läsa lite, har börjat med andra boken i serien STRAVAGANSA, boken heter Stjärnornas stad. Ses!
 

Clothes

Hallo!

Här kommer bilderna på kläderna jag köpte igår :) Heddå!
Mönstrade shorts från KappAhl
Jeans shorts från H&M
Mönstrat linne från H&M

4 Maj 2013

Tjo!
 
IDag så ska jag bara stanna hemma. Man kan säga att jag vaknade upp på fel sida av sängen.. Plus att pappa väckte mig tre gången innan nio..
 
Halv bra väder idag. Molingt men det ser ut som om det är soligt? Konstigt! Det blev inte myckte till familje kväll igår ;p Satt på mitt rum och diaggade musik och läste! Men det var skönt. Sen vid typ 10 så satt jag och mamma och såg dom sista femton minuterna av hockymatchen, Sverige-Schweiz. Det var såå spännnde! Det stog till en början 2-1 till Schweiz. Sen så gjorde Schweiz ett till mål på tom målbur. Efter det så gjorde Sverige MÅL! Men då var det typ 22 sec kvar.. Jajja. Bye!!
 

Bloggs!

Tjo!
 
Tänkte göra ett litet blogginlägg om vilka bloggar jag följer :) Starting here:
 
http://kenzas.se/
 
http://fokis.se/
 
http://clours.blogg.se/
 
http://theas.webblogg.se/
 
http://hannati.blogg.se/
 
http://finas.webblogg.se/
 
http://milkshakes.webblogg.se/
 
Dom som är här över är som dagboks - bloggar
Och denna här under är en cool sminkblogg
 
http://psychosandra.blogg.se/
 
Haha, ja, jag läser så här mycket bloggar ;p Bye!
 

(X) = Köpt, () = Inte köpt

Hallo!
 
Hittade inte allt jag ville ha på stan idag tyvärr...
 
Linne (X)
Två par shorts (X)
Tre kvarts byxor ()
Vit T-skört/linne ()
 
Men jag kan fota det som jag köpt och lägga upp, kanske imorgon, förmodligen ;p Ikväll ska jag käka colasnören och mysa med familjen! Imorgon skulle det vankas äventyr tror jag. Men vi får se! (Tänkte sluta skriva Voom i slutet av varje inlägg, ser så konstligt ut.)

 

3 Maj 2013

Haj!
 
Sitter på skolan just nu. Ska in till stan om ett litet tag. Ska möta mamma halv tre. Så jag orkar inte börja cykla in dit nu på direkten, det tar liksom 10 min att cykla dit. Ska shoppa lite! Eller förhoppnings vis ganska mycket. Har noll sommarkläder asså! Har kanske nått linne men INGA shorts!! Kanske blir lite godis också, är ju fredag! Jajja. Bye! Voom
 

2 Maj 2013

Hej!
 
När vi satt på skolan och hade lektion idag, så kollade några ut genom fönstret och bara: DET SNÖAR!! Det snöade idag... :( Det var vitt på marken när vi var ute på rast och det var blött. Överallt! Det var lite jobbit att förstå att med ca 30 dagar kvar tills det är sommarlov, så snöar de!! Men när jag skulle cykla hem så hade det slutat snöa och det var inte lika vitt på marken. Som tur var!!
 
Nu ska jag städa! Eller jag har påbörjat lite men ville blogga lite innan jag satte igång riktigt! Ha det bra!! Voom
 
!!


Musik och chillande

Tja!
 
Mötte Sosso vid rampen istället, vi var där en liten stund men sen drog vi till Fagge. Där var vi också ett tag. Kanske en halvtimma. Efter det så for vi hem till henne. Där lyssnade vi på musik och chillade. Kollade lite på en serie också! Jag var där till ungefär 16.00 då jag cyklade hem. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och surfar runt lite ;p Voom
 
?? Hittade denna bild på i mobilen och bara vaa...?? Men jag tyckte den var cool!

1 Maj 2013

Halloj!!
 
Antingen idag eller imorgon så ska jag vårstäda  mitt rum. Eller bara städa. Men förmodlingen imorgon, är lite trött på städning just nu..
 
Ska kl: 12.30 vara hos Sosso, har ingen aning om vad vi ska hitta på men det brukar bli kul! Tror att alla äffärer är stängda idag va? Det är ju första maj liksom, så jag är iaf ledig! Och mina föreldrar också, och alla på min skola och förmmodligen alla andra skolor i Sevrige ;p
 
Det är fortfarande mulet ute.. Det är ganska synd, men jag är sååå glad över att det inte blir mörkt fören typ 24.00 nu för tiden! Heddå! Voom
 


RSS 2.0