29 Juni 2013

Heej!! Ledsen för att jag inte bloggat dom senaste dagarna! Min dator e sönder, det är bara en svart skärm.. Så jag har totalt glömt bort att blogga! Men jag ska fara till stugan om någon timma! Så jag vet inte när vi ses! Hejdå!

27 Juni 2013

Hejsan!
 
Har haft en mysdag med syrran! Köpt fika och glass ;) Och ikväll är det tjejkväll så jag ska antingen med syrran eller en kompis! Det har inte hänt nå mer. Så vi ses! 

26 Juni 2013

Hallo!
 
Sjukt varmt idag också! Men det är helt underbart efter nästan två veckor av grå himmel och regn! Ska fa och bada med en kompis. Ska bli superskönt! Och så tror jag komunen har satt upp bryggorna nu. För sist jag var där så hade dom inte hunnit göra det! Heddå!!

Movietime!

Hej!
 
Innan middagen for jag och min storasyster iväg och plockade blommor, fotade och hade trevligt! När vi kom hem så var det middag och efter det har jag mest läst i KP!
 
Men nu bestämmde jag mig för att gå ut och spela badminton! Ska nog dra med pappa ut också! Och ikväll blir det movietime! Hejdå!

So Sunny!

Hey!!
 
Kom precis in från studsmattan! Har legat där och läst ett bra tag! Det är såå varmt! Vill bara bada just nu! 
 
Har föresten börjat på sista boken i serien Skämmerskans DotterSkämmarkriget som jag berättade om för någon vecka sen! Heddå!
Arkivbild från nyår. Är på syrrans dator nu ;s
 

25 Juni 2013

Hello!!
 
Vaknade av att Syrran kittlde mig på foten. Klockan vad sex.. Men iaf så har jag varit vaken sen dess! Har bara varit hemma och chillat med min storasyster hela dagen! Men jag åtrkommer om det händer nått! Heddå!!

24 Juni 2013

Hej!!
 
Ska strax cykla iväg och möta Manga! Vi ska på utebadet för det är såå varmt! Men det är jätte skönt att det blivit lite sommar på sommarlovet liksom! Men jag ska fixa det sista och sen ge mig iväg. Och vet ni? Imorgon så kommer  min syrra hem! Woho! Heddå!

God Natt!

 
 

23 Juni 2013

Hello!!
 
Har haft en nästan lika mycket slapp dag som igår. Men bara nästan ;s
 
Så det som sagt inte hänt så mycket! Det har varit sunkit väder hela dagen. Det är därför som jag bara vill chilla och göra igenting! Men nu på kvällen har solen kikat upp och då vill man bara va ute och göra saker! Så vi ses!!
En bild från min mormors trädgård när jag var där senast! Då var det iaf fint väder ;a

22 Juni 2013

Hello!!
 
Nu ska ni få föjla med i mitt tänkande dom första fem vakna minuterna idag! Först vaknade jag då... "Hmm, så trött.. Kollar vad klockan är, om jag kan somna om igen eller om det är sent och jag måste kliva upp.." Kollar på klockan i telefonen. "12.24... HALV ETT!! Måste upp! Fast jag är såå slö.." Kollar ut genom fönstret. " Jag verkar inte ha missat nått iaf, det är monlig och regnar.." 
 
Men jag klev upp iaf. Har sett på tv och gosat i soffan sen jag klev upp. Och ätit förstås ;s Det är hela min dag. Och sen ska nog fortsätta så en stund! Bye!!

Midsommar!


LOL

Tjo!!
 
Har inte så mycket tid att skriva nu men jag skriver ändå ;s
 
På stan så hittade jag en t-skirt som jag verkligen vill ha!! Men jag hade inte nå pengar på mig. Iaf så höll jag och Emme på i en och en halv timma och skildes åt för att hon skulle till frillan! Nu ska jag spela LOL och ikväll blir det TV-time!! Heddå!

20 Juni 2012

Tjao!!

Om en stund ska jag möta upp Emme på stan. Måste fixa lite saker innan, har inte ens klätt på mig! Har bara legat i sängen och kollat på videos hela förmiddagen. Vaknade och var jätte trött fast jag somnat innan halv tolv! Men det har varit dåligt väder, kan ju bero på det! Men vi ses!
 
Dagens Sötis

19 Juni 2013

Hej!
 
Har inte haft så mycket lust allt blogga idag. Men jag började dagen med mycket chill i solen eftersom det varit soligt hela dagen! Men tyvärr inte soligt nog för att jag skulle har lust att bada i en natursjö.. Sen vid 12.00 ringer jag Sosso av misstag och när jag ändå hade henne på luren så frågade jag om hon hade lust att hänga lite! Så vi for till stan typ en timma senare. Och tillbringade tiden där tills klockan vart halv fem. Efter middagen så får hela famligen till Pampas och tränade. Hade tänkt köra hinderbanan men det var så mycket folk där så jag sprang och gick 3 km istället! Sen for vi hem och jag och pappa körde banminton en stund! Det var min dag det! Heddå!!
 

Veckans Låt

Video
Lyrics

18 Juni 2013

Hello!!
 
Måste diskar innan jag åker in till stan. Inget är särilt lockande faktist. Det är sunkigt och molningt väder som får en att vilja stanna inne hela dagen..
 
Har inte gjort så mycket idag på förmiddagen, men ska strax iväg till stan då. Jag har inte så mycket mer att säga. Vi ses!

Skämmarkriget

Tjaa!
 
Faktist så ska jag gå och lägga mig om en liten stund. Är ganska trött och har varit det hela dagen så det ska bli skönt att sova ut!
 
Imorgon har jag lite planer iaf, så jag går ut och rör på mig. Ska upp till stan och lämna igen böcker samt låna en ny. Skämmarkriget heter den. Vi har serien här hemma och jag hittar inte sista delen, som är Skämmarkriget ;p Har läst dom tre tidigare böckerna. Så jag ska låna den på bibblan istället! Men jag reckommenderar serien som heter Skämmerskans Dotter! Kanske kikar in och fönstershoppar lite när jag ändå är i centrum! Ha det bra!

17 Juni 2013

Hello!!
 
Ska inte börja detta inlägg med en ursäkt, så vi kör på med en gång!
 
Idag så vaknade jag typ 10.20.Läste lite och sen gick jag upp för jag ville inte väcka Sosso. Så jag läste, åt och såg på tv tills kl: 11.45 för då gick jag ner och kollade om Sosso vaknat och det hade hon! Det var jätte varmt hela förmiddagen (All den tid Sosso sov bort ;d) och började regna vid 14. Efter att Sosso åkt hem så har jag bara tagit det lugnt. Det var min dag! Hejdå!
 

Yellow Sun in the Blue Sky

 

16 Juni 2013

Hejsan!!
 
Idag så har jag chillat och varit med Sosso! Hon ska strax komma hit igen och sova. Det ska bli superkul!
 
Det började åska för en stund sen. Men det har slutat nu, men jag gillar inte att ha elkablar och sånt i när det åskar. I händelse att det skulle slå ner och kapa allt! Och så har det varit super varmt hela dagen så jag inte viljat sitta vid datorn så mycket! Vi ses!!
Alltså inte som här ;s
 

New blogs

Hello!!
 
Har letat efter nya bloggar att läsa. Det här är resultatet:
 
http://linafoto.blogg.se/
 
http://beleza-blogg.se/
 
Jag som jag är älskar jag att blogga och läsa bloggar! Linafoto är ju en fotoblogg, det hör man ju på namnet. Och jag som gillar att fota, därför fastnade jag för den. Och beleza bloggen är en skönhets blogg. Vilket jag tycker är spännande att läsa om! Och så tyckte jag att det var lite ironiskt att den heter samma sak som en stad i en serie jag nyligen läst ut. Ni vet Stravaganza som jag skrivit om tidigare. Ha det bra!
Bild från http://linafoto.blogg.se/

15 Juni 2013

Tjao!
 
Dagen började med pissväder, alltså regn. Sen vid 12 så kom det strålande sol så jag gick ut och åt lunch på altanen och hoppade lite studsmatta. När det hade kommit tillbaka stora grå moln så bestämmade jag mig för att gå in igen och kände två droppar på armen och precis när jag kommit innanför dörren så började regnet ösa ner! Så jag har suttit inne i typ en timma nu.
 
Men regnet har avtavig så jag ska gå ut och träna lite badminton! Och sätta upp nätet igen. Jag tog ner det när vi klippte gränsmattan! See you!
Arkiv bild från i vintras!
 

Sommarlov "dont upload"

Tjo!
 
Ikväll så ska jag och mamma iväg på Middag hos mammas kompisar. Det ska nog blir kul. Men jag fattar inte varför man inte kan se Sommarlovs avsnittet från idag på svtplay! Jag har kollat hela dagen om det kommit upp men det har det inte! Jag brukar vakna precis innan Sommarlov slutar och brukar då se sista programet på datorn. (Första halvtimmen är det inge bra program :) Men jag ska nog försöka se det sju istället. Bye!
http://www.svt.se/barnkanalen/cachable_image/1368777871/incoming/article113644.svt/binary/Sommarlov-ab-480.png
loool!

14 Juni 2013

Hello!
 
Håller på att plugga lite ;d Inte riktigt "plugga". Men på ett ungefär. Håller på och spelar ett spel som heter Songpop. Man hör en låt och får fyra alternativ och ska klicka på Artist/Band eller Låtens namn. Just nu så suger jag på en lista så jag ska försöka bättra mig lite ;o
 
Sugit väder ute idag! Regnit och molnigt så jag har stannat inne hela dagen. Och ska nog fortsätta med det. Fast jag ska kanske ut och spela lite badminton för att få lite energi! Heddå!

Veckans Låt

Lyrics. Hittade inte en video.

13 Juni 2013

Hejsan!
 
Är ledsen att jag inte bloggat idag och igår! Min tid har gått till annat än bloggning. Det är ju sommar liksom! Så det kanske kommer bli lite glest i bloggen. Men förhoppningsvis så ska det komma upp minst ett blogginlägg per dag! Så får vi se hur länge det håller ;d
 
Idag så fyller min mamma år! Det är igentligen därför jag inte bloggat nått tidigare. Har varit på stan och shoppat efter att ha tänkt ut vad hon skulle få. Och sen slått in dom och gjort en skattjakt! Men ikväll blir det fika och hemmahäng! Pappa åker till finland på rock konsert också och är borta hela heljen. Ses!
 

10 Juni 2013

Hello!
 
Im back! Har bara chillat hela dagen idag! För igår så sov Sosso över och vi var vakna till nästan halv fem! Så vi sov till typ halv elva!
 
På Fredagen fick jag två filmer och 50 kronor (alltså utöver det jag redan skrivit). Filmerna är King Kong och StreetDance. Var uppe rätt så länge :9
 
På Lördagen så åkte vi till stugan vid 12. Men innan så gick jag och mamma en sväng på en marknad som var i heljen. Där hittade jag ett jätte snyggt linne! Kan visa er någon gång. Väl i stugan så åkte jag och pappa ut på sjön och chillade. Fiskade knappt nå. Det var såå skönt! Tills vi började höra åska och då började vi åka tillbaka. Åskan hördes hela kvällen men det kom inte nå regn till oss.
 
Igår så åkte jag och mamma hem efter lunch. Vi hade städat hela sängkammaren och hallen på förmiddagen. Det var astråkigt och jobbit! Vi ses!!
 
Dagen sötis

Wonderstruck

Hejsan!
 
Ville bara uppdatara om vad jag fick vid middagen! Vi brukar liksom dela upp på presenterna, hälften på morgonen och den andra halvan vid middagen. Iaf så fick jag en glasfil och Wonderstruck! En parfym av Taylor Swift! Hade önskat mig den and I love it!! Sen fick jag tredje delen av Fablehaven serien av min moster! Den heter I skuggornar makt. Hela Fablehaven serien är sjukt spännanade och jag rekomenterar den till alla som gillar fantasy och lite skräck!
 
Har tränat badmintop typ hela eftermiddagen! Så kul! Heddå!

7 Juni 2013: My birthday!!

Heej!!
 
Jajjemen, min födelsedag idag och jag är på topphumör! Mamma är och handlar men när hon kommer hem igen så ska vi på badet! Har fått lite presenter också. En bok (Andra delen i serien Reckeless), Fria sms i ett år, badminton fjädrar (vet inte riktigt vad dom heter, men man slår på det i badminton :), badminton racket och badmintonnät! Det ska bli riktigt kul att träna badminton i sommar!
 
När vi badat klart så kommer min moster hit! Och till middag så har jag bestämmt Lövbitt med Klyftpotatis... Yummi! Kommer nog inte uppdatera nå mer idag eller i heljen. Så vi ses på Måndag!

Veckans Låt

Video
Lyrics. Älskar verkligen denna låten!

Mer än en mil..

Hallu!
 
Efter att jag och mamma handlat blommor så planterade vi dom! Sen så cyklade jag till Sosso och vi gick ut och tränade. Vi hade tänkt att springa men vi gick istället. I mer än en mil! Först åt ena hållet,och tillbaka. sen till andra håller, och tillbaka. Så vi var helt slut när vi kom hem till henne igen! Vi hade varit ute i typ 2 och en halv timma! Stannade  hos henne i en timma och cyklade sen hem för att ducha och vila upp mig! Nu ska jag äta middag så får vi se vad som händer ikväll! Bye!
 

6 Juni 2013

Tja!
 
Imorgon så fyller jag år! Hade bara lust att utropa det ;q Har lite brottom nu. Ska hänga med mamma och köpa blommor att plantera i eftermiddag! Värmen stiger så det är jätteskönt ute nu! Typ 20 grader i skuggan och om det blir varmare kanske vi ska fara och bada senare! Hej då!

5 Juni 2013 = SOMMARLOV

Den blommstertid nu kommer, med lust oc....
 
Så glad just nu! Har inte hunnit skriva nå innan för jag har haft kompisar och gjort lite annat första dagen på sommarlover! Men på avslutingen började vi på skolan 09.00 i klassrummet med fika. I 45 min var vi där och "minglade" lite ;d sen gick alla ner till aulan och jag började allt där med att läsa en dikt! Var sååå nervös! Blossade upp direkt... Sen andades jag ut lite och klassen som går under oss dansade. Sen så hade våran klass ett "diktmedely" för att vi har jobbat det dikter ett tag nu. Medans några av mina klasskompisar läste upp dikter som vi själva skrivit så gjorde vi andra rörelser till! Efter det så sjöng vi till I Rörelse (dikt av Karin Boye, två i klassen hade musiksatt den) och en dikt som några stycken i klassen skrivit och musiksatt. En klasskompis läste en dikt och sen kastade alla i klassen konfetti över hela scenen! Klassen över oss sjöng och sen gick alla upp. Förutom våran klass som städade upp alla konfetti! Heddå! Och ha ett AWESOME sommarlov alla som fått det idag! Och alla som ska få det!

SOMMARLOV!


Testar testar

Tja!
 
Har precis städat klart. Så nu håller jag på och kollar på vad jag ska ha till min klänning imorgon på avslutningen! Längtar såå! Kan fortfattande inte fatta det.. Jajja! Bye!
Klänningen, ni har sett den förr ;d

4 Juni 2013

Hello!
 
Idag har det varit svin kallt och blåsigt! Iaf för att vara i början av juni! Slutar ju liksom skolan imorgon! Sommarlov, mitt sommarlov...
 
Jag hann inte städa allt igår så jag ska ta och göra en slutspört. Vill inte precis ha stökit på min födelsedag och så vill jag inte heller städa på dom första sommarlovsdagarna liksom! Bye!
Och våra fina rosor har vissnat också. Och blivit ersatta av miljoner maskrosor..

Eh, städar...

Not!
 
Jag har sjutit upp med städandet. Inte så pigg på att göra det men jag måste upp och stå lite, har mest chillat och slöat hela dagen ;q Så nu ska det fiskmås bli rent och snyggt! Haejdå!

3 Juni 2013

Tjaoo!!
 
Kan inte fatta det! Slutar skolan på Onsdag. Liksom en "vanlig" skoldag kvar. För vi har typ inga vanliga nu. Vi typ tränar till avslutningen och så kollar vi på redoisningar. Och slutar tidigare. I vanliga fall skulle jag ha slutat typ nu..
 
På Fredags FYLLER JAG ÅR! Johoo. Det ska bl superkul att få uppleva det igen. Det är ju ganska sällan liksom.. Nu ska jag städa lite så jag har det clean på min födelsedag! Bye!

Sleep

Hallu!
 
Tänkte bara komma in och säga God Natt till alla mina söta läsare! Hängde med Sosso efter middagen också. Har gjort mycket idag! Imorgon är det skola igen. Men jag kan knappt fatta att det är 2 och en halv skoldag kvar tills det är SOMMARLOV!! Heddå!


Grey and Colors

Tjaa!
 
Har nyss kommit hem från stan! Följde med mamma när hon skulle handla, behövde lite grejer! En av dom sakerna är detta:
En T-skirt! Och så köpte jag lite annat också. Men nu ska jag städa och chilla lite. Så vi ses!

2 Juni 2013

Hej!
 
Kom på mig själv med att skriva "2 maj 2013" :) Så igår var det självklart 1 Juni! Men idag är den regnit och jag har suttit och sett sista filmen i "Star Wars" serien! Nu ska jag bädda och plocka upp lite grejer från golvet och städa lite. Skriver mer sen! Hejdå!

Land Girls

Tjao!
 
Sosso följde med till stranden. Vi träffade flera vi kände där. Några från klassen och så lite andra :) 
 
Nu sitter jag och mamma och ser på "Land Girls". Eller på svtplay då. Ikväll ska vi nog bara chilla och kanske spela spel. Ha det bra!
Bild från tvserien, sista avsnittet nu!

1 Maj 2013

Hej!
 
Jag har redan hunnit vara på stan en stund. Mamma trodde att det var marknad, men det var det tydligen inte.. Så vi gick och handlade lite bröd och annat.
 
Ska strax äta lunch och sen åka till stranden. Det är ganska molnigt men det är väldigt varmt i luften! See you!

RSS 2.0