25 Juli 2013

Hej!!
 
Bada, bada, bada, ja här ska badas! Är ett riktigt badfreak just nu! Men badväder typ bara denna vecka så jaa, då vill man bada! Ska möta Sosso och sen ska vi cykla till stranden! Heddå!
Här ska det badas! Fast där ligger det bryggot nu ;p

Kolla vad jag hittade på gräsmattan för någon dag sen...


24 Juli 2013

Heej!
 
Har varit på stranden 12 - 17! Så jälka  skönt!! Och sen har kommer Sosso hem idag så jag ska åka och bada imorgon också!
 
Igår var jag också och badade. Men bara en stund. För vi skulle på middag hos en kompis till mamma och pappa. Både mamma och pappa och deras kompis skulle på teater så jag skulle vara barnvakt åt hennes barn. Men det var jag då i typ 4 timmar! Så jag hade fullt upp!
 
Imorgon åker min syrra hem igen :( Men hon ska iaf klippa mig om en stund och sen ska vi se på film! Nyss hörde jag att Sverige fick mål i dam matchen! Alla utom jag sitter och kollar på deras match nu. Och dom ljubla ;p Ha det bäst! Bye!
 

21 Juli 2013

Hejsan!!
 
Kommer bara in en snabbis för att berätta att jag åker bort till stugan till på Tisdag/Onsdag. Så vi ses då!
 
Idag har jag varit hos min mormor och morfar iaf. Kom hem typ sex. Nu har jag lite bråttom. Så hejdå!!

Veckans Låt

Video. Ledsen men jag hittade inte någon lyrics :(
 

20 Juli 2013

Hello!!
 
Igår så var jag då på tivoli med en kompis. Det var skit kul!! Först så åkte vi virvellvinden. Höll på att dö typ. Sen körde jag lite mindre läskiga saker medan min kompis körde Stardancer ;p Men sen fick jag lite tråkigt så då vågade jag hoppa på virvellvinden igen. Denna gång snurrades "vagnen" typ inget, det vart tråkigt så då bad vi om snurr, det fick vi och skit vad kul det blev! Tredje gången tjöt jag bara för det var så kul!
 
På kvällen så for vi dit igen. Åkte virvellvinden en gång till och sen så näst in till tvingade min kompis mig att köra Breakedance! Så jag satt där och var skit nervös, men det gick lungt i början så då var det bara kul, sen så ökade hasigheten och det var skit kul!! ;p
 
Idag så har jag bara varit hemma. Men innan tivolit åker iväg igen så ska jag banne mig åka en sista gång på Breakdance! Fast igår fick jag nått skavsår eller liknande på ryggen som gör att jag inte han sitta eller ligga på rygg mot nått. Det ser ut som om någon misshandlat min rygg ;p Men ha det bra! Bye!

Cykelsadel

Det är bara såå skönt att ha en hel sadel igen!

19 Juli 2013

Hej!
 
Igår så tog jag en dator paus! Är stolt ;p Kollade inte på en data skärm på hela dagen!
 
Idag så ska jag på tivioli med en kompis! Är ju lite feg och så.. Men jag tänkte våga åka virvell vinden och flygande mattan! Det är mitt mål för dagen! Så lycka mig lycka till så ska jag försöka! Hej då!
 

17 Juli 2013

Tja!
 
Ledsen, men here I am! Mamma fick i present av min syster att få en familje fotografering. Så idag har vi suttit med rak rygg framför kameran ;p
 
Sen har jag också köpt en ny sadel, såå skönt! Har ju left med att alltid ha en påse på sadeln typ 4 dagar efter att det regnat. Inte så mysigt. Men månterade den tidigare ikväll. Har bilder men måste lägga mig nu. Så det kommer ut imorgon! Ha det bra!

Nails

Helt otroligt pris! 24 kr på Kicks! 70% Rea. Klart man köper då! Jättefin färg och är mycket varmare och rödare än det är på bilden.
 

16 Juli 2013

Tjaoo!!
 
Vaknade idag av att det regnade som tusan. Det öste verkligen ner och jag trodde typ att det var någon som dammsög..
 
Så det blir en mysdag och dator dag antar jag! Ska nog se på några avsnitt av Desperate Housewives ;p Hade tänkt börja kolla på dom serie episoderna. Eller hur man nu ska säga det. Undrar hur många avsnitt det egentligen är per säsong! Ha det bäst!

15 Juli 2013

Hejsan!
 
Ledsen för att jag inte uppdaterade nå igår när jag kom hem. Orkade bara inte, och så hade jag massor att göra så här efter en resa.
 
Men idag så har jag varit med Emme på stan. Köpte ett nagellack för 24 kr på Kicks! Det var 70% rea och jag sparade 55 kr. Jag ba: FYND! Men jag kan visa upp det imorgon. Men nu ska jag se på film med famlijen! Heddå!!
 

10 Juli 2013

Hej!!
 
Kommer in en snabbis för att berätta att jag, Flippa och en kompis var på en nöjespark! Träffade sjukt många som jag kände där. Men det berodde nog på att jag hade fått en flyer hem i brevlådan där jag fick gratis inträde. Och min kompis också. Så jag antar att fler hade fått sådanna. Men Flippa hade inte fått någon, men som tur var så fick man vara två eller fler på en och samma flyer!
 
Imorgon åker jag! Hinner inte blogga tror jag. Så vi ses på Måndag! Heddå!

Shoes and bags

Ledsen för lite halvsuddiga bilder. Det fik bli en liten bildbomd denna gången ;p Men Väskan har jag då sytt hemma och har ingenaning om vad den kan ha kostat. Med sytråd och tyg. Men skorna är från H&M för 100 kr.

Whop Whop!!

Hello!
 
Är såå glad just nu! Min kompis Flippa ringe för en stund sen och frågade om jag ville följa med henne och hennes pappa på en båttur från torsdag morgon eller onsdag (Imorgon!) kväll till söndag på deras båt! Eller båttur vet jag inte om man kan säga ;p Det ville jag ju såklart! Så jag håller på att packa! Dom har en stor båt som man kan sova i och så. Det ska bli jättekul! Har ingen annan semester inplaner på hela sommaren. Förutom att fara till Göteborg i höst. Men det är ju inte precis på sommarlovet ;p Vet inte vad ni tycker, men jag tycker det är roligast med icke inplanerade semestrar!
 
Förutom det så har jag idag köpt ettpar nya skor. Ett par  gråa ballerina skor från H&M! Visar dom och väskan i ett inlägg senare! Ha det bäst!

Veckans Låt

Jag la upp en låt av Margaret för ett väldigt bra tag sen! Men nu så har hon kommit ut med en ny låt. Så jag bara, Why not?

8 Juli 2013

Hejsan!!
 
Ledsen för att jag inte skrivit tidigare. På förmiddagen låg jag bara och latade mig. Men senare så sydde jag en ny väska! Tänkte använta den som strand väska. Men vi får se hur det blir med det, för det blev så fin och jag är jätte nöjd! Visar upp den imorgon skulle jag tro!
 
Datorn pajjar bara mer och mer, så jag håller på att leta efter en ny dator! Men att köpa datorer, det är svårt det asså! Ska om en stund gå och lägga mig. Men innan så måste jag diska :( Men vi ses!
 

7 Juli 2013

Hello!!
 
När jag vaknade vid typ halv 12 så var det strålande väder! Så jag klev upp med viss möda och åt brunch. Sen for hela familjen (som e hemma då ;) och badade! Men sen blev det mulet som tusan så vi åkte hem. Men det jobbiga var att dom stängt av damernas omklädningsrum så jag fick sitta med en handduk i bilen ;p
 
Nu inser jag att jag verkligen behöver en ny dator! Får åka och kolla på en ny. Den slår aldrig på sig direkt utan behöver minst 15 min på sig att slå på. Och dom 15 min är det bara svart skärm! Och sen så ser jag nu att tutch musen som är inbyggt i datorn, ni vet, funkar inte! Och det är så jobbit, för jag tycker det är oskönt att hålla på med musen när man är van vid att bara kunna flytta tummen för att klicka och röra sig upp och ner på sidan! Jajja, Heddå!
By me ;p

6 Juli 2013: Bike time

Heej!!
 
Har fikat "student fikat" som vi tar hela familjen för att fira att vi gått ut ännu ett skolår! Detta år satt vi ute på en brygga vid ett träsk! Det var väldigt mysigt! Även om mamma inte var med denna gång.
 
Ska om en liten stund sätta mig bakom pappa på motorcykeln och åka iväg en liten sväng! Det ska bli jättekul och det är första "riktiga" gången. Har åkt i typ 5 min en gång tidigare för ett år sen typ. See u!

Afternoon Sun

Tja!!
 
Innan vi åkte hem från mormor och morfar så gick jag, syrran, mamma och mormor på en promenad ner till älven! Det var såå fint i eftermiddagssolen som höll på att gå ner! Speciellt när den glittrade i älven <3 Tog med kameran så jag fotade väldigt mycket ;p
 
Ikväll ska jag mest mysa och chilla med mamma! Hon åker bort till Österike imorgon! Så är hon borta i en vecka. Solen går ner just nu (Inte för att den aldrig går ner här på sommaren :) så jag ska gå ut på altanen och njuta i myggen. Bye!
 

4 Juli 2013

Hello!!
 
Igår så var jag med Sosso hela dagen! Och så såg jag på film på kvällen ;p Fast idag ska jag åka till mormor och morfar med mamma och Syrran! Vet inte mycket mer än så.
 
Det är lite jobbigt att blogga just nu :( Min tumme har typ en "flärp-nagel" (eller nått) som sitter på sidan av nageln och gör lite ont när man trycker på den. Och det gör jag när jag skriver ;p Men vi ses!
 

Se you

Tjao!
 
Var med Sosso fören liten stund sen! Men jag ska till henne igen och sova över där.Det var nog bara jag ville kika in och skriva om ;p Hade det bäst så ses vi imorgon! 

Veckans Låt Dubbel

Eftersom att datorn pajja så skrev jag inte Veckans Låt förra veckan. Så denna veckan får det istället bli en dubbel!
Video
Lyrics
 
 
Lyrics. Det finns inte någon video :( Men ni som sett på Solsidan känner nog igen" La la la la la" :)

2 Juli 2013

Hello!
 
Idag har jag inga planer alls! Det är ganska varmt men blåser mycket! Men just nu poppar jag musik och läser i Reckless, Levande Skuggor!
 
Läste ut Skämmarkriget i söndags. Sjukt bra! Hela serien (Skämmerskans Dotter) är såå bra! Ha det bäst!

1 Juli 2013

Hejsan!!
 
Datorn har nu mirakulöst startat! Jag bad pappa kolla på den, och så efter fem minuters granskning så flyttar han lite på datorn, och så startar den! Jag ba.. "Whaaat? YEEEEEEE".
 
Så jag ska typ sitta på datorn hela natten för det har faktist inte varit så kul att vara utan dator i en vecka. Den stationära datorn som jag hade när datorn pajja förra gången måste man har hörlurar för att höra. Det går inte spela spel eller kolla på youtube. Så jag bara "Neej".
 
Idag har jag varit på utebadet med Sosso och en kompis till henne. Det var skitkul! Nu är jag lite upptagen med att vara glad åt att datorn funkar! Bye <3
Jag övade på att fota med kameran när jag var i stugan! Detta är en av mina favorit bilder från den dagen!

RSS 2.0