30 September 2012

Tja!
 
Nu så sitter jag och Manga här, visst sa jag att hon sov här? ja, det gjorde jag nog, men i allafall så ska vi hänga lite på datorn.. men sen så ska hon åka och jag ska åka till mormor och morfar, så jag kommer inte skriva nå mer idag. Men vi ses!!
Voom
 

Sleep over

Tjaa!!

Manga kom hit idag, och sen bestämde vi att hon ska sova hos mig. Vi ska lana ett tag nu och senare ikväll så ska vi se på Sagan om Ringen.. Ska bli trevligt.. I alla fall nu så ska vi fortsätta med det. Ha det bra!!
Voom

En gammal bild som jag har haft..

Sleep over

Tjaa!!
 
Manga kom hit idag, och sen bestämde vi att hon ska sova hos mig. Vi ska lana ett tag nu och senare ikväll så ska vi se på Sagan om Ringen.. Ska bli trevligt.. I alla fall nu så ska vi fortsätta med det. Ha det bra!!
Voom
 
En gammal bild som jag har haft..

28 September 2012

Hi!!
 
Har jobbat hela förmiddagen nu. har blivit klar med allt och nu så kan  jag luta mig tillbaka.. Efter att jag har skrivit ett brev, eller det har jag redan gjort men jag har inte satt det i kuväret än. och så måste jag addresa det med.. men sen så är det fritt fram i lungn och ro...
 
Har inte planerat in nått idag. ska ha en lungn och skön dag för imorgon så blir det stångkande.. Ska till momor och bära potatis... den kvällen ska jag väkligen pusta ut!! Så jag är redo för "äventyr" på måndagen igen!! Vi ses!!
Voom
 

Black

Hey!!
 
Ska gå och lägga mig nu, skulle jag tro. Känns skönt, är rätt slapp... Men jag har börjat märka att det är kolsvart ca redan vid 20.00 - 21.00!!! Jobbit... Jajja. Men vi ses imorgon. God Natt!!
Voom
 

Visning

Heej!!
 
Jag har sett på tv och jaft det lite sådär kul. men ändå skönt. Funderar om jag ska se på skavlan. Men jag vet inte riktit. men i alla fall så ska jag berätta lite om dagen...
 
På skolan så åkte vi till havremagasinet. vilket var jätte kul!! Jag visste det mesta om konsten... Men inte allt, och vi fick ju visnig. så då fick vi veta typ allt... Men sen när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. suttit vid datorn och haft chill. Men nu så ska jag inte göra såå mycket mer, har sovlit lite halvers i veckan. så tänkte lägga mig rätt så tidigt. Men vi ses!!
Voom
 

28 September 2012

Hey!!
 
Sitter och jobbar lite. Måste fixa till några saker.. Men jag har jobbat ända tills nu från då jag kom hem för typ 3 - 4 timmar sen.
 
Nu så ska jag ta en liten paus. Mamma håller på och lagar mat, så jag ska gå och hjälpa henne. skriver mer sen. Vi ses!!
Voom

Sova!

Heej!!
 
Ska bara säga godnatt, Men ja...  God Natt!!
 

Rain

Tjeena!!
 
Mår lite bättre nu. Men inte mycket... Emelie ville va på gallerian för att det är kvällsöppet. Men jag kan ju inte... vilket sög!
 
Det har äntligen lungnat ner sig med regnet!! Och tack för det!! Men det ändå ljuvligt att sitta ute på altanen och läsa och höra det smattrande djudet!! Men ni ska få se bilder från  då jag kom hem, då var det visst ingen vila.. Men vi ses!!
Voom
 
Ser ruggit ut va...


27 September

Heej!!
 
Jag fick, Eller hade redan sen i morche vädligt ont i  biholorna vid näsan, vi vet. Så jag fick åka hem efter ett, Så jag kom allderses nyss hem. Ringde pappa och frågade om det var ok att jag åkte därifrån (Måste det). och när jag kom ut så spöregnade det skit mycket!! Höll på att dö bara på vägen till cykeln, och sen när jag kommer ut från skolområdet så står han där, som en liten skyddängel med bil, Jag bra, Yess!! Tack sååå mycket!
 
Men nu så ska jag vila, vill inte bli förskyld!! ska på Guidad visning på havremagasinet imorgon liksom, vill inte missa!! Och så är det ju fredag då, och helj, så det skulle inte vara roligt.. Men vi ses i alla fall!!
Voom
 

Halo

Tjaa!!
 
Har nyss kommit hem från fiolen. Vi ska ha någon sorts "Konsert" för nybörjarna nästa gång, så jag måste ta med mig dom låtarna till lektionen. Tur att jag kan lekonslåtarna typ utantill, för det är rätt mycket svåra låtar...
 
I alla fall så ska ni få höra en av låtarna, som jag tycker är väldigt finl!! Vi ses!!
Voom
 
 

Music

Heeloo!!
Hello!
Här kommer låtarna jag lovade =))
Originalet, När ni lyssnat på den håller ni säkert med om det jag sa...
Det här är med HYUNA, Ni vet, hon som sjunger Bubble Pop, Hennes röst låter helt failad i denna låt!!

Ses!! Voom

26 September 2012

Heey!!
 
Ska till fiolorkestern idag. Har tränat nu!! även på läxan. Så nu kan jag göra lite vad jag vill till om en halv timma. Men ska ta det väldigt lunkt!
 
Jag har börjat lyssna på typ värdens Sämsta och failade låt! Men ändå AS BRA!! Ni kommer få se två värsoner av den i ett inlägg lite senare. Men nu så ses vi tills vidare. Bye!!
Voom
 
 

Natti Natti

Heello!!
Japp, God Natt allesammans!!
 
Skulle i alla fall bara in och säga med sövande ordet.  Har haft det bra idag och imorgon kommer det förhoppningsvis bli lika bra, eller bättre!! Men Det får vi se då. Bye!!
Voom
 

Frost

 
Här fick ni bilderna fårn igår morche. Bara gräset är ju helt vitt!! Vintern kommer....
 

Top Model

Tjena!!!
 
Idag så har jag varit på skolan som vanligt, svängde förbi pappa på vägen hem för att se om han hade nått jobb, Men det slutade med att jag bara tog en liten fika.
 
Nu så måste jag se på Amerikas Next Top Model Britich invason. Såg inte igår, Men tydligen var det final, måste se på proget Assosiar (Jag vet att det inte stavas så, men jag orkar inte kolla upp det), Det gick ju igår också. Men nu så ska jag in på tv 3. See youu!!
Voom
 

21 September 2012

Hey!!
 
Sitter på skolan nu, VI börjar om typ 10 min, I alla fall så sitter vi här och lyssnar på musik på smartboarden. Vi står typ i kö för att få välja låt :)
 
Jajja, Nu så ska jag välja, vi ses!!
Voom

24 September 2012

Hello!!
 
Jag har varit hos pappa igen, Men jag tror det var sissta dagen. Kanske en liten stund imorgon. Men i alla fall så ska jag bara hänga vid datorn och tv tills jag bäddar ner mig.
 
Har inget att skriva om, vi har haft gympa idag i alla fall, Dans och Rörelse. tycker ju jag är kul! Har lagt ut första nummret på min och min kompis tidning, Första efter sommarlovet alltså, Har ju hållit på sen jul med den tidningen. Ajja,, Vi ses!!
Voom
 

PS: Det var frost ute idag! Tog bilder, men glömde mobilen på skolan, så dom bilderna får ni i morgon! 
 
 

 

Sleep Sweet

Tjena!!
 
Ser på X, Ska strax gå och borta tänderna. Har ingen anning om vi har innegympa eller utejympa, Men någon i klassen sa att vi har innegympa. Kan ju komma på idrotschemat också =) Glömde det..
 
Jajja, Har itne så mycket att säga förutom att det var du kul Bliss. Men vi ses!!
Voom
 

Blue sky

Heello!!
 
Ska åka till bliss om ett litet tag. Eller om tyå 20 min. Jajja, Har ju som sakt inte gjort på mycket idag, Känns skönt!
 
Har ätit en rejäl middag, men jag är hungrig, åt för typ 45 min sen. Men har ju inte ätit nå mer än några salta jordnötter och mackor iadg, + midadgen då.  Men i alla fall så ska jag gå och ta nått extra att äta, fylla vattenflaskan och sticka iväg härifrån!! Bye, Bye!!
Voom
 

Se på Assosiar

Heej!!
 
Är trött nå jävulskt idag asså!! Också har jag ju bliss... och sen så måste jag spela lite fiol och så. Men innan det så ska jag se på nå tv och chilla. Orkar inte göra nå. Men, Men.. Ska typ sova en liten slutt. Orkar nog inte skriva så myckt idag. Men vi ses i alla fall!!
Voom
 
 

23 September 2012

Hello!!
 
Ledsen för att jag inte skrev nå mycket igår, Men det var en händelserik dag! Först så hade jag jätte kul med Emelie!! Vi mötes upp på ramben och var där ett tag, sen cyklade vi hem till mig, och sen drog vi till smörblomman och satt där och hade det kul. Sen efter att jag kommit hem så kom Sosso hit och vi satt uppe ett tag, men vi var trötta så vi gick och la och vid 22, Men vi såg början på Avatar. Någon annan son såg den igår kväll? På 4:an?
 
Idag så ska jag bara vara hemma och ta det lunkt, Sosso åkte hem vid tio. Så nu så ska jag vara för mig själv tills 1, då mamma kommer hem. Vi ses!!
Voom
 

22 September 2012

Tja!!
 
Idag så ska jag och jobba hos pappa. Vet inte riktigt hur kul det kommer bli. Men jag har lite dåligt insperason nu. så det blir nog lite kort det här =)) Men i alla fall så ska jag inte dit på ett tag. orkar inte stå där en hel dag! Men nu så ska jag inte sitta här längre, måste jobba lite hemma med... Bye! Bye!
Voom
 

Skavlan

Heej!!
 
Ska bara in och säga hej och gonatt. ska se på skavlan och sen så ska jag i säng, är så sjukt trött, Har varit det hela veckan då.. Men imorgon så väntar mer jobb hos pappa.
 
Hade kul med sosso!! Möte henne vid rampen, hade förts tänkt att vi skulle va hos henne men vi stack till mig igen. Pappa har föresten köpt en ny bil, Kul! Men nu så hade jag tänkt att slå på tv:n, Bye!!
Voom
 

21 September 2012

Hello!!
 
Sosso har varit här idagg, hon åkte nyss he, för att äta middag. själv så ska jag äta pizza och efter det så ska Sosso komma tillbaka sen.
 
Var inte hos pappa idag, Behövde vara ledig!! Så då fick sosso komme med hem. Men i alla fall så har vi haft kul och det är stårlande fint väder!! Känns konstigt att det kommer vara kolsvart idag kl:21.00!! Men i alla fall så kanske ni har fått reda på att det är höstdagjämning idag. Har jag i alla fall, Ni vet, så solen är uppe lika länge som den är nere. ganska coolt! Undrar hur dom kunde lista ut det på typ medeltiden - 15-hundratalet. eller nått sånt, liksom, det måste ha tagit ganska många år!! Men i alla fall, ha det bra så länge!!
Voom
 
 
 

God Natt!!

Hej!!
 
Skulle bara kika in och säga God Natt, så syns vi imorgon!! Ha det så bra och sov sött! Hej då!! 
Voom
 

Låter lågiskt =))

20 September 2012

Hello Boys and Girls!!
 
Sorry att jag inte har bloggat, men internet slutade funka då jag skulle skriva. Men jag skriver du i alla fall. Ska nog inte se nå tv, ska nog se på tv3play, Där brukar dom ha bra program. Ledsen om jag skriver så mycket om att tv3 har så bra program, Men jag gillar värkligen programen där, och 6;an, 4 och 5 har lite andra program, men dom kan va ok.
 
Har varit hos pappa idag igen, kanske jag man va där imorgon också. Men vi får se, har kört senhårt där!! Nu så ska jag i alla fall g¨och göra nått vettit, kanske träna på fiolen i sissta minuten? Ajja, Bye, Bye!!
Voom
 

Sötaste!!
 
Här kommer min nya favvo låt!

Dom flesta har nog hört den, Men den är såå bra!!

19 September 2012

Heej!!
 
Har visst tagit ledigt från bloggen idag också =)) Men har varit jätte trött!! Värkligen jätte! Orkade inte på Orkestern för jag kände mig nere, men ska föröka spela mycket fiol idag innan jag ska börja se på arga snickarn som bygger hus till hemlösa, ska bli intresant, ni ska få mina resensoner imorgon (Påmin mig om jag glömmer).
 
Har varit hos pappa idag igen, han behöver mycket hjälp och så. men att jag är så trött kan bero på det (delvis det då) och att det är sunkigt väder just nu. har varit det sen 3 typ. Men jag kanske kan studdsa ut och få lite fart i benen och luft i lungorna. Vi ses!!
Voom
Värden söstaste!!!

Dinner

Heej!!
 
Nu så ska jag äta middag, och sen så ska jag inte gö så mycket. Men sen så kl:20.00 så blir det tv (Som vanligt alltså). Men jag ska försöka att hinna spela fiol. Har som sakt lite dåligt på insperason. Men det kan ju hämda att jag har dåligt med Blogginsperson. så därför tar jag ledigt från bloggen med idag. Ha det bra!!
 

18 September 2012

Tjaa!!
 
Har varit hos pappa idag igen. åkte och köpte fika åt han och det var jätte gott,  Shocko kex och chokladfingrar. Men i alla fall så har jag inte gjort på mycket annat än att va hos han och på skolan idag. Men ni ska få lite bilder på min trädgård, har nämligen kommit RÖDA tomater på min tomatplanta. annars bara gröna. Men ni får inte se dom röda tyvär, men det går väll bra ändå?! Ha det bra!!
Voom
 
Tomatplantan + en love skylptur som jag fått i fördelsedagspresent.
En fin blomma: Köpt. Fågel: Fått.
Mammas Gurkplanta. nya gurkor =))

Och liksom, Nu undrar ni vad jag nu har gjort, Men så här fin himel har vi haft hela dagen!! Otroligt!

Top Model vs X Faktor

Heej!!
 
Vet inte vad jag ska göra tills kl: 20.00 då det blir svårt att välja. liksom. jag tror det är Amerikas next Top Model Britich invaison final så det blir nog tv3 som får stå i hörnet på tv rutan. Men man kan ju blippa till tv4 och så..
 
Men nog ska jag i alla fall spela fiol (Bestämt!!!), Läsa i Harry Potter och va på datorn. så så faligt blir det nog inte =) Inna alltså. Men vi ses alla söta!!
Voom
 


Härlig bild från i Maj tidigare iår. "Majbrasan"

17 September 2012

Hello!!
 
Har varit på pappas jobb och jobbat. sen så har jag kommit hem, slagit på datorn och spelat ett lol game. Ska äta middag så jag måste sticka. men jag skriver mer efter middagen. Men vi ses väll då!! Hej då!!
 

Kärlekshistoria

Heej!!
 
Sitter här och kollar på vidio, och hittade värdens gulligaste vidio:
 
 
Ska spela fiol lite nu, sen så ska jag träna på dansen och spela lol hade jag tänkt, och jag ska göra det nu! Så vi ses om ett tag. Bye, Bye!!

16 September 2012

Tjabba!!
 
Emelie åkte för typ 2 timmar sen. Vi hade jätte kul både igår och idag! Vi fotade, såg på tv och pratade det mästa av kvällen =)) 
 
Idag så måste jag värkligen göra två saker, som jag bara MÅSTE! Ett: Måste träna på blissdansen. Två: Spela fiol.
Sen så kan jag nog ligga lågt tills ikväll. har ju inget bestämt och så får det nog bli. men ska ju på bliss ikväll också... Men i alla fall så kan jag nog ta det lunkt ett bra tag! Hej då!!
http://cdn.publishdev.se/cdn/5-2/1307028/images/2012/dagens-stis-15_194135879.jpg
Inte längre =))

Rainbow

Tjaa!!
 
Sitter och föröker spela ett spel på internett. men datorn typ lägger av! Jag typ dör, har älskat det där spelat sen innan jul och nu bara.., Suck!
 
Emelie kommer som en timma till halvtimma. får se när hon ringer, men det ska i alla fall bli jätte kul!! Väntar på henne samtidigt som maten. Jag är svin hungrig! Får väll ta nån macka eller nått. Ha det bra till vi ses senare!!

 
 
1

2
 

Vilken bild ska jag ha på skype? Ni bestämmer!

Mellis ute

Tjaa!!
 
Har varit på havremagasinet nu, varit och handlat och nu sitter man här. Havremagasinet var jätte coolt!!! Men i källaren var det faktistk otäckt, det spelades upp en vidio på en konstkyrkogård (Vi stog i den Konstkyrgogården) och så kom det in en millitär, och lät det hemska djud, Väldig, väldigt plågade skrik rättare sakt...
 
Nej, Nu lämnar vi dom "Hemska" tankarna och går över till att jag ska sitta ute och fika mellis, UTE?! joo.. DEt är varmt, men lite blåsit, men man överlever. I alla fall så ska jag fika det nu, vi ses!! Voom
 
Skulle va gått va! Men tuvär så blir det inte det :(

Havremagasinet

Hello!!
 
Nu så har jag ätit och ska dra till Havremagasinet, SKa bli trevligt!! Förra året så hade dom n jätte cool utstälning!! Men jag ska i alla fall gå och klä på mig och sen åka iväg, åker förbi pappa påvägen dit, och sen så far vi (Mamma och jag) och handlar, sen så kommer väll Emme där någonstans efteråt! Bye, Bye!! Voom
 
Stället jag ska till nu.
Det finns en gammal icke längre använd tågstason där. Men tågen far förbi ändå fortfarande.

15 September 2012

Heej!!
 
Sitter framför datorn nu, Ska inte göra så mycket mer på den nu, Det är så fint väder ute bara!! Så ska ut och studdsa efter detta, äta lunch och sen sticka på Havremagasinet innan Emelie kommer fem/halv sex. Så denna dag ser jag fram emot!! Ska bli jätte kul när Emme kommer och jag har inte varit på havremagasinet iår, vi ska med klassen senare denna månad, och då får vi gauidad (Stavning) tur. Men jag vill gå lite runt vart jag vill med mamma också. Men nu så ska jag gå ut, vi ses!! Voom

 
PS: Tycker ni att inläggen ska se ut såhär numera? Eller skriv förlag själv!! Ha det bra!
 
 

Doobido och Städ

Heej!
 
Har städat mitt rum, ska slänga mig framför tv;n och se på Diggelo, ta fram godispåsen och sitta och mysa, sen skavlan skulle jag tro, Men Imorgon så ska emelie sova över hos mig, har jag sakt det redan? Men så är det i alla fall, ska fixa lite till det imorrn. Men vi ses i alla fall då!! Bye, Bye!! Voom
 
 
 

Shoes

Tjao!!
 
Här kommer bilderna på mina nya skor:
 


Just nu så ser jag på New Zelands Next Top Model, Men det slutar strax, och sen blir det middag. Ikväll bir det väll chill igen =)) Men inte imorrn inte!! Mer imorgon i alla fall om det, vi ses!!


Nya innegympaskor

Heej!!
 
Sitter hemma och ser på tv. Har varit hemma i typ 2 timmar nu, Köpte nämligen ett par nya gympadojor, jag vet att jag har köpt ett par för inte så länge sen, men jag har rätt mycket nu, både inne och ute, så jag har köpt ett par som är jätte sköna till innegympaskor!!
 
Nu så ska jag skilla ett tag till, så vi ses!!

En likande sko, kommer bilder sen =9
 

14 September 2012

Tjaa!!
 
Nu har jag Joggat, lunkat och gått 7 km på 1 timma och 10 min med två härliga tjejer!! Vi har sprungt endast några meter (Typ 5-50 meter) några gånger. Men  det var rätt svalt, Blåste mycket men inte vi höll igång så vi var väldigt varma då vi gick imål, Tog en bulla och lite saft och fick och satte mig vid våran klass's "läger", och det fantasiska var att jag och tjejrna kom 2:a våran klass (Av dom som sprang 7 eller 10 km) ( Förra året kom jag sisst (4 km))!!! Och sen satte jag på mig vindbyxorna och flisen för att inte frysa, och tack för att jag kom ihåg att packa med det!!! Och duchgrjer och rena kläder då vi kom tillbaka från skolan, Tack säger jag bara!!
 
Ska möta upp mamma om en timma. Så ska chilla reällt den kommande timmen, Mina fötter värker! Hur sjutton kan eliten springa typ 10 MIL utan att få så där jätte ont i fötterna, det har ju inte presis med kondison att göra, Eller?
 
Utanför här så håller dom på att riva ett gammalt elhus, det var svin stort och skymde för gatan lite, så jag tycker det är lite synd att dom river det. Men iställer har dom satt upp ett rött litet el"Hus".
 
Det regnar!!! Suck! Jag kanske får se hur det blir det där med mamma... Aja, nu så ska jag chilla som fan!! Vi ses!!


 
Det här bilder är på det sissta bladet i arkivet.

 

What can I do?

Tjaa!!
 
Har så slut på tankar om vad jag ska göra ikväll. Har lust att göra ingeting. Så det blir nog att se på tv i alla fall. vad ska ni hitta på? För att fördriva tiden lite nu så får vi ha en liten fråge runda =)) Fråga på nu!
 
Jag ska försöka hitta lite att göra, får väll stda om det krisar.  Men vi ses i alla fall!! Bay, bay!!

 

13 September 2012

Heej!!
 
Har jobbat hos pappa idag igen. Lite längre idag bara.. det har varit ganska tufft, man var tvungen att hålla ett högt tempo.
 
Nu så ska jag ta det rätt lunkt, äta middag och byta om till one pice. sen så ska jag ligga i soffan och se på tv, och chilla med datorn. det är det om är nice med att jobba hårt. då kan man slappa och ta det chill resten av dan!! Nu ser jag på tv med. men Vi ses i alla fall!
 

Play

Hoho!!
 
Sitter på pappas nya dator och skriver nu, den är såå skön!! Har nyss varit på orkester, ja, jag lyckades ta mig dit, och jag är jätte glad för det! Vi har spelat: Det vakraste. Men nu så ska jag dra. ha det bäst!! Voom
 

12 September 2012

Heej!!
 
Är  sååå sjukt trött just nu!! Har varit och jobbat hos pappa sen 14.45!! Till 16.00 alltså. Hade bara tänkt lämna en påse med regnkläder och ta lite fika. Men stannande och jobbade i en timma och en kvart! Vi har limmat iop massa saker, och jag ska komma dit imorgon så får jag en liten summa.. Men jag vet inte riktigt hur jag ska orka gå på orkestern! Har jobbat jätte mycket med fingrarna så jag har lite lätt ont i dom, Men jag drar förmodligen dit i alla fall...
 
Idag på skolan har det väll inte hänt så mycket, förutom att vi har börjat med ett nytt lite proget, som handlar om våran och våra föräldrar och deras föräldras hemorter, Men mest våran =) Nu så ska jag lata mig lite till och sen spela fiol, Vi ses!! 

Ny Dator

Tjaa!!
 
Jag hörde nyss att pappa kom in, har har varit och hämtat en sprillans ny dator!!! Ska bli jätte kul att få pröva den! En ny dator, "Jag" har seriöst typ alldrig haft en sprillans ny dator! Bara beggade.
 
Ikväll blir det X faktor, Har jag sakt det? Kanske.. Men i alla fall så blir det det!! Har inte gjort så jävla mycke, har ju kännt mig lite trött.. Men Nu känner jag mig bättre! Men ska ta det lite lungt i alla fall. Men vi ses!! Hej då!!!

11 September 2012

Heej!!
 
Mådde lite dåligt och hade ont i huvudet på skolan idag, så jag fick åka hem. vilket känns  skönt! för det är allderes för högdjutt där!
 
Jag ska se på proget Asossary nu, Ska ta det väldigt lungt det som är kvar av dan, läsa, se på tv, datorn. vila och andra saker. Men vi ses i alla fall, har ju inte så jätte mycket att göra nu.. Bay, Bay!!!

10 September 2012

Heej!!
 
Idag så har jag varit med Emme. vi har tränat på blissdanserna, fast det gick inge bra... Vi har typ glömt bort halva dansen.. Men i alla fall hade vi kul!! Vi har inte fått koderna till korigrafin på hemsidan än.
 
Ska se på The X Faktor ikväll igen. halvers bra nu på odichen (Stavning) men jag vill se på en spesiell grupp som dom visar på reklamen. så kanske jag inte behöver se varje dag.. + att jag måste kolla om Amerikas Next Top Model Britich Invaison har slutat eller inte... Hittade inte på tv3play.. Men nu så ska jag spela fiol, har inte gjort det i heljen.. Bay, Bay!!! Voom
 
 
Ps: Väldigt bra blogg jag läser!! http://franskbulldog.blogg.se/ Tycker att det är en bra bildblogg för er som gillar sånt =))

9 September

Tjola hopp!!!
 
Jag har haft det super i stugan, mysiga kvällar men man kan inte såstå att vi hade fridfulla dagar.. Igår i alla fall så Målade vi hela bagarstugan!! Tog typ 7/8 timmar, Men sen till det mysiga! Vi bastade och och på körslaget och hade det gött!!
 
Imorche så vaknade jag kl: 07.45 (JIPPI!! NOT!) för att kl:08.30 skulle vi sitta i bilen och åka, men vi passade tiden!! för vi skulle hämta min moster och sen fara till momor för att plocka upp potatisen på deras på potatisland (Förmodligen sissta gången :(.) och sen så skulle vi hem... Och nu så ska jag på Bliss. och sen ikväll så blir det the X faktor.. ska bli kul!! Men nu så måste jag sticka. vi ses!! Voom

Stugan

Heej!
 
Jag ska till stugan vid 6:tiden, Ska packa och ta det lunkt. Men nu ser jag mest på tv och surfar på datorn.
 
Inget särillt spännande har hänt idag, Förutom att jag har börjat på en till ny sträng. jobbit, men kul! Jag har visseligen stött på den nya strängen (G) i Orkestern (Den jag började med förra veckan heter E sträng). Men nu ska jag packa. vi ses!! Voom
 

Ps: Jag såg nyss en fet larv som var grön och gul som satt på min socka. fy fan vad rädd jag blev!! Jag typ dog och skrek svin högt!! Fyfan!!! 
 

7 September 2012

Tjoo!!
 
Sitter hemma och ska strax cykla till skolan. Pappa skulle på ett frukost möte halv 8 så jag stannade hemma ett litet tag till, typ 30 min?.. Men i alla fall så ska jag cykla ca 10/5 i tilll skolan. Men innan dess så ska jag ha skrivit klart detta inlägg =))
 
Igår så hade ju jag gympa, Jag är rätt stolt ärver mig själv för vi fick springa antingen 1 kilometer eller 3 kilometer. jag  och 3 andra sprang det med. En tjej till och 2 killar, ena killen kom i mitten, och andra efter oss. Jag och den andra tjejen Körde tillsammans. men i alla fall till det jag är stolt över: Jag sprang/jogga/gick spåret på 20 min och 50 sek!!
 
igår kom en tjej och knacka på dörren och sålde jultidningar (Så här års?? Några i min klass ska gö det med.. men det är typ 4 månader till jul!!) och jag hittade en jätte bra bok i en förra året, och det var del ett... Kommer ni ihåg när jag sa att jag skulle börja läsa i: Trolldomens Tre Skifter; Smaragdernas Bok. och jag hittade andra delan av den i denna tidning: Trolldomens Tre Skrifter; Rubinernas Bok. Ska bli jätte spännande!! Men nu så måste jag cykla iväg. vi ses!! Voom
 
1.an
2:ra (ps. hittade ingen bätre bild... men den såg ut så i tidningnen)
 

Bastu och sen final!

Heej!!
 
Ska spela fiol, basta, läsa bloggar och studdsa på ca 45 min, Nu är allt inte så viktigt så jag behöver inte hinna allt... Men i alla fall så MÅSTE jag spela fiol för jag har lektion imorgon. och sen så måste jag Basta, Ska bli rätt Nice i alla fall. Som sakt så är det Robinson final på 4:ran kl:20.00 som jag MÅSTE  se!! Det är därför jag bara typ 45 min på mig!! Men i alla fall så ses vi väll imorgon va! See you!! Voom
 
Från Början
Upp till bevis nu!!

6 September 2012

Heej!!!
 
Sitter hemma och softar (vilket jag nästan alldig gör) efter att ha agerat chokladkextbud åt min kära lilla pappa, cyklade nämligen till han efter skolan för att lämna min gympa rygga. och så bjöd han mig på chokladfingrar och då sa ajg att dom var mycke billigare på Dollar, och då sa han om jag kunde cykla dit så fick jag fredagsgodis för en tia. och Dollar ligger brevid min skolan (Pappas jobb på ena sidan och Dollar§tore på andra sidan) så jag cyklade dit, och sen tillbaka till hans jobb. och sen sykla hem... Nu som sakt cillar och och väntar middag.
 
Ikväll är det Robinson final!!! WOHO!! ska bli svin kul och se vem som vinner!!! Hejjar på Robban så klart!! Men om en tjej ska vinna så är Anna!! Vem hejjar du på? Men nu så ska spela lite spel. Bay! Voom
 

Bilder

Hejj hopp!!
 
Ni ska få se lite bilder på min fiol som jag tog för några dagar sen, hade tänkt och lägga upp dom men det blev visst inte. Glömde att produksera i furra inlägget men ni får dom nu <3
 
Har spelat lite fiol och ska ut och studdsa innan det börjar regna, ser onskefulla ut dom där molnen!! var jätte fint väder när jag cyklade hem men sen började det regna, och nu uppehåll, så jag ska passa på. men vi ses!! Voom
 



Bay!!

5 September 2012

Tjaa!!
 
Sitter och ser på tv och har gjort det sen jag kom hem. orkar inte gö nått mer =) Fast jag skulle vilja träna lite,  i alla fall ducha. men i alla fall så får vi se mer ikväll om jag orkar, är ju fortfarande lite förskyld. Men ska försöka lite gran i alla fall, men som sakt så får vi se....
 
Snart så måste jag spela fiol. Har börjat på en ny stärng!! Sjukt kul!! Själv tycker att den är lättare att få till jud (stavning) på den, Men vi ses i alla fall!! Voom
 


4 September 2012

Heeej!!
 
Nu sitter jag på skolan på K-tid. vi börjar snart men jag ville bara komma in och säga hej.
 
Vi har haft Svenska/SO och så... ,men efter K-tiden så har vi Engelska/Bild. vi ska ha bild. vi hade Engelska förra veckan så nu ska vi till atejen!! Men vi ses i alla fall hemma. Hej då!! Voom
 

3 September 2012

Hehej!!!
 
 
Jag kom nyss på att jag har skrivit fel dom senaste dagarna: 1/2 Agusti =)) FEL!! Jaja... Men i dag så har jag i alla fall lämnat igen Harry Potter på Bibblo och Lånat den igen på skolans bibblo. nice va! när man inte läst ut den så får man dra in damiska åtgärder. hehe..
 
Men efter det så gick jag och Emme på stan. hade skit trevligt och köpte vantar... men i alla fall så efter en halv timma så kommer emme på att vi måste tillbaka till skolan för att hon hade glömt nyklarna... så vi cyklade dit. och sen så kom hon på att vi måste hem och låsa upp åt sin pappa. så vi cyklade hem till henne.. men efter det så åkte vi tillbaka till stan igen. men då var det typ bara 45 min kvar... men vi han två omgångar av kollektioner på H&M i alla fall. tog själv inga bilder, Emelie gjorde det dock..
 
Det är Top Model ikväll så jag måste skynda mig med mina saker. så vi ses!! Voom
 

MIna nya favvolåtar:
Hyuna: Bubble Pop
Sistar: Alone

2 Agusti 2012

Heej!!
 
Jag har suttit vid datorn och städat och ätit lunch, och Harry Potter och Fenixorden är bara såååå bra!! Det är bara synd att jag har övertidsvarning... Jag har i alla fall tagit det rättvist lungt för min kropp. Är ju fortfarande lite kraslig, men inte så farligt.
 
Min kusin och hans mamma kommer på besök om en litet tag. Har ingen aning om vad vi ska hitta på. Moligt ute och jag är ju som sakt inte jätte pigg. i alla fall så var det jätte skönt på "Spat" igår. och föresten så såg vi på en film som heter Förtrollad. En prinsessaga som är en blandning av värklighet och tecknat, Törnrosa, Askunden och Snövit. Jätte bra faktiskt!! Men nu så ska jag gå. vi ses!!! Voom
 
Söta, Busiga och Fluffiga!!!
 

Underbar Vinter

Heej!!
 
Har suttit vid datorn i typ 2 timmar nu =) Har lyssnat på musik, läst bloggar och typ gjort ingenting =)) satt ju en tid i förmiddags också så jag har nog suttit lite för länge... men i alla fall så mår jag lite bättre nu och efter lunch så åkte jag och mamma in till stan för att handla, känns skönt att göra nått vettit i alla fall. Men strax blir det middag och efter det bastubad och mini spa inför kvällen. ska bara mysa och se på tv och inte presis va uppe tilll tolv. Men nu måste jag sluta. vi ses!! Voom
 



Suddiga men ljuvliga bilder från i vintras. tidig morgon värkar det som...

Länken =))

Tjaa!!
 
Det blev visst nå fel så att n inte kunde klicka på länken. men här får ni den igen =))
 
http://mollyandi.blogg.se/ Vi ses!!! Voom

1 Agusti 2012: SJUK!

Heej!!
 
Jag skrev inge igår. han inte på skolan och efter bion nvar jag så sjukt trött och kände mig jätte sjuk... När jag satte på mig 3D glasögonen på bion så kände jag hur mitt huvud började bulta och göra ont, inte kul!!! Satt och höll mig halva filmen också. inte heller så kul. men filmen var SUPER bra!!! Alla som inte har sett eller ska se den måste jag rekomendera till er. är en barn/undomsfilm.
 
Kommer antingen att skriva jätte mycket i dag eller typ 2 inlägg. förmodligen blir det det andra alternativet men man vet alldrig. måste ta det lungt med strålingen!!
 
Det gick jätte bra på fotograferingen. kände mig inte sjuk då (Vilket var tur!!) så jag tror i alla fall att fotot blev bra! Det vet man ju alldrig... Ni kommer få två dagens sötisar och ett bloggtips. så vi ses!! Voom
 

Hah..

Gullis!!!
 
http://mollyandi.blogg.se/      Det är en ny blogg, så det står ingenting. men det är min kompis. så när hon ska skriva. så kan ni gärna följa den =))

RSS 2.0